Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

ERILAINEN
KOIRAHOITOLA LUX-PET

-    tervetuloa kotisivuillemme! 

 

Koirahoitola Lux-Pet tarjoaa lemmikillesi laadukasta ja luotettavaa hoitoa omakotitalon alakerrassa, Levannon maalaismaisemissa Mäntsälässä. Hoitola on tarkoitettu ensisijaisesti pienille, alle 15kg koirille, mutta kahdessa perhetarhassa mahtuu majoittumaan isompikin säyseä lemmikki.

Olemme panostaneet viihtyisiin, kodinomaisiin tiloihin ja ennen kaikkea kodinomaiseen koiranhoitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että koirasi ei tarvitse nyhjöttää päivää yksin omassa yksiössään, vaan se saa viettää laatuaikaa vapaana alakerran toimistotiloissa. Seuranaan sillä on aina ihminen, mutta sopimuksen mukaan myös perheen ystävälliset toyvillakoirat. Se saa loikoilla tyynyjen seassa sohvalla, leikkiä ja mekastaa tai tulla vaikka kainaloon.

Turvallisuussyistä ruoka-ajat, valvomattomat hetket ja yöt hoidokit viettävät omissa yksiöissään, joista löytyy pehmeä levitettävä nojatuoli koiran koon mukaan.

Lemmikille on mahdollista varata myös luxus-sviitti talon asuinkerroksesta. Sviitissä koiralla on käytössään osa hoitoperheen oikeaa kotia, portilla eristetty takkahuone, jossa se voi tarkkailla sohvalta tai nojatuolista käsin ikkunasta aukeavaa maalaismaisemaa, nauttia takan lämmöstä ja olla osa perhettä.

Ajattelin, että tila voisi soveltua hyvin koiralle, joka on arka tai jolla on eroahdistusta tai vaikka jokin sairaus. Sviitin erottaa perheen tiloista vain kevyt portti, joten hoidokki on koko ajan läsnä. Voi olla myös, että joku omistaja vierastaa ajatusta koirahoitolan tarhoista ja haluaa tarjota koiralleen palan oikeaa kotia matkansa ajaksi, mietiskelee Satu, joka epilepsiaa sairastavan koiran emäntänä ymmärtää koirien erityistarpeita.” Mäntsälän Uutiset 13.12.2017

Hoitolaan tullessaan lemmikki tarvitsee vain hihnan, pannan ja oman ruoan, mikäli hän on herkkä ruoan suhteen. Lemmikin sopeutumista toki auttaa tutut tuoksut eli oma lelu tai peitto on hyvä ottaa mukaan.

Koko hoitolan aidattu piha on lemmikkien käytössä. Ne voivat ulkoilla sekä siinä että kahdessa pienille koirilla tehdyssä ulkoilutarhassa. Pihalta löytyy myös isommalle koiralle tarkoitettu pieni tarha. Hinnat sisältävät lenkin kahdesti päivässä.

Lemmikkien tuonti-ja hakuajat sekä tarvittaessa tutustumiskäynnit sovittava aina erikseen.

Naapurissamme sijaitsee Helsingin Yliopistollisen eläinsairaalan sivupiste, Saaren klinikka, jossa on päivystävä eläinlääkäri vuorokauden ympäri.

Tervetuloa tutustumaan!

Satu Pensasmaa/Koirahoitola Lux-Pet
0465 324 730
Leissanojantie 2, 04940 LEVANTO

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Email: koirahoitolaluxpet@gmail.com

www.instagram.com/koirahoitolaluxpet/

www.facebook.com/koirahoitolaluxpet/

HINNASTO
Koirahoitola Lux-Pet
Täyshoito
35 € /vrk (max 24h)
Saman perheen muista lemmikeistä samassa tilassa veloitetaan 26 €/vrk
Päivähoito
25 € /pv (max 10 h) (ei kuulu ruoka)
Canagan ruoka hoitolasta
3 €/krt
5 € /vrk  lisäkorotus , jos lemmikki vaatii erityishoitoa tai valvontaa.
Sviitti/Yksityistila
55 € /vrk (max 24h) Muista lemmikeistä samassa Sviitissä veloitetaan 30€/vrk
SVIITTIEN VIIKKOHINNAT / koira
1 viikko/koira 385 €
2 viikkoa/ koira 770 €
3 viikkoa / koira 1155 €
4 viikkoa / koira 1540 €
Sviittejä on 3 kpl.
Viikkohinnat normaalitiloissa
1 viikko/koira
230 €
2 viikkoa/koira
460 €
3 viikkoa/koira
690 €
4 viikkoa/koira
920 €
Pidemmät ajat sopimuksen mukaan.
(Kaikki hinnat sis. 24% alv)
Mikäli koira tuodaan/haetaan etukäteen sovitusti hoitoon tai hoidosta ennen kl. 6:00 tai haetaan klo: 21:00 jälkeen tästä veloitetaan 25 € lisämaksu.
Maksu käteisenä lemmikkiä tuotaessa tai etukäteen pankkitilille.
POP Pankki  FI 8847121020062039
OP  FI 6756121120421174